Spisebordet og vores spiseplads er på mange måder hjemmets kerne. Det er her vi samles over vores måltider og har den hyggelige samvær med vores familie og gæster.

Et spisebord kan også benyttes som hjemmets kreative arbejdssted, hvor vi sidder med computeren, læser avisen eller hjælper børnene med lektier.

 

Hvilket miljø vil du skabe?

Som mennekser indretter vi os forskelligt, og har forskellige måder at leve på. Vi anbefaler derfor, at du først og fremmest gør op med dig selv om, hvad er det du vil bruge kernen af dit hjem til:

Hvor mange mennekser er vi i hjemmet? Er vi typerne der ofte samler mange gæster? Til hvad tror jeg, at vi kommer til at bruge spisebordet til?

Disse faktorer spiller nemlig ind for at svare på, hvor meget plads der skal være omkring spisebordet for det afhænger både af din indretning og situtation.

 

Hvor meget plads mellem siddepladser?

Selvom der ikke findes nogen endegyldig sandhed på, hvor meget plads der skal være rundt om et spisebord, vil vi alligevel godt prøve at guide dig.

En tommelfingerregel på 50-60 cm. pr. person er et god udgangspunkt for, hvor meget plads der skal være rundt om spisebordet ved lejligheder, hvor I skal være flere omkring bordet. Husk ved denne målestok at tjekke efter med dine stole, da de også kan variere i bredden.

 

Gør spisebordet en del af din indretning

Husk når du er på udkig efter at købe nyt spisbord, så tag din indretning i betragtning. Spørg dig selv, hvordan du kan skabe et hyggeligt sted, der kan kombineres og bruges til mere end bare måltider?

Et sted man er glad for at sidde ved og nyder at kigge på i stedet for kedelige plastikborde.

Hos et bord skaber vi billige, men smukke borde og bygger dem selv helt fra bunden. Byg dit eget custom stel her

Vi VIL gøre det muligt for flere mennesker at få et bord der passer til deres indretning og ikke koster en formue.

For dit hjem er DIT sted og vi skal glæde os til hvert måltid og samvær i hjemmets kerne.

 

Med venlig hilsen

Sofus, Et Bord

P.S: Kontakt os her for at få skræddersyet et spisebord efter din smag.

Kommenter indlæg: