Skal du ud og købe dig et nyt spisebord eller vil du gå i gang med at bygge et selv, er det en god idé at have besluttet, hvor højt spisebordet skal være.

Vi ved, hvor frustrerende det kan være at købe et bord der enten er for højt eller for lavt. Derfor har vi lavet denne guide, så du ved hvad du skal tænke over når du køber et spisebord.

 

Hvor højt er et typisk spisebord

Tommelfingerreglen for højde på et spisebord er typisk mellem 72 til 74 cm. Denne højde er ideel for de fleste spisebordsstole på markedet.

Det er dog ikke altid så sort hvidt, at man kun skal kigge efter et spisebord inden for dette interval, da der kan være forskel på højde på spisebordsstole og hvordan man sidder bedst ved bordet.

Derfor er det en god idé at måle efter med de stole man har eller tænke over om stolene passer til ens spisebord. Du kan måle stolen fra stolebenets bund til stolesædet.

 

Lav dit eget Custom Made Bordstel

 

Husk komforten når du sidder ved bordet

Er du typen der skal have meget plads til dine ben, så du kan sidde med benene over kors? Det kan også være du er større eller højere end gennemsnittet og derfor har brug for mere plads end højden på det typiske spisebord.

Har du erfarringer med tidligere spiseborde, spørgsmål eller ønsker, så skriv gerne en kommentar forneden. Så prøver vi at svare på dem vi kan.

 

Med venlig hilsen

Sofus, Et Bord

P.S: Husk du kan få skræddersyet et spisebord efter din smag her.

 

2 Kommentarer:

  • Er det inklusiv bordpladen? Eller lægger I det til de 74 cm?

    • Hej Søren,

      De 74 cm et totalhøjden. Alt afhængig af hvad mål din bordplade har, så er dette inklusiv 🙂

Kommenter indlæg: