Det startede med et bord...

Passionen & filosofien bag “et bord” er at et bord, hvad enten det er et spisebord, sofabord, coffee table betyder meget mere for os end bare et bord. Det fandt de to stiftere ud af, da de selv skulle flytte hjemmefra og til at indrette nye hjem. 

Et bord er den følelse du står med, når bordet står i dit hjem og hjemmet i dét sekund bliver endnu mere dit. Det er den glæde og ro du får, når du sætter dig ved det eller kigger på det. Den glæde og ro vi selv oplevede, da vi fik noget der passede til vores stil.

Med kreativitet, design og funktionalitet som grundstenene bearbejder vi selv bordenes fundament. Vi tror på produkter med sjæl og udtænker konstant nye og mere bæredygtige måder at fremstille på, hvorfor vi genbruger så meget råmateriale som overhovedet muligt gennem alle processer. Dette gør vi kan give flere mulighed for at erhverve kvalitetsdesign til en lavere pris. 

Vi vil udfordre status quo for møbelindustrien og give det gode håndværk tilbage. 

Hvem er vi?

Bag “et bord” er det de to barndomskammerater Mattias & Sofus. 

Mattias er kommende uddannet smed med stor erfarring inden for professionel produktion. Sofus er kommende cand.merc. IT og har arbejdet med nogle af danmarks største internetsider. Begge med stor kærlighed for møbler og design. 

Det bedste jeg ved er glæden ved at se vores kunder blive tilfredse. For mig er der ikke noget mere givende end at vores kunder får et godt produkt og vi har gjort et godt stykke arbejde. 

Jeg oplever flere, der gerne vil have håndlavede møbler med et personligt udtryk i stedet for at have det alle andre har. 

Jeg elsker hele processen fra at udtænke bordets design til at udføre det i praksis. At lave kvalitet som andre bliver glade for er den fedeste følelse. 

Mattias Pedersen

Et bord

Da jeg som studerende selv skulle flytte i lejlighed kunne jeg ikke forstå jeg skulle give 20.000 kr. for et bord jeg syntes var fedt. Derfor tog Mattias og jeg selv arbejdshandskerne på.

Et bord fylder meget i et hjem, og siger lige så meget om dig som dit tøj. Hvilken stemning vil du gerne sætte, når du kommer hjem i dét der er dit? Hvad vil du gerne vise din familie og dine venner?

Møbler vi kan lide giver os glæde og ro, men hvad vil du gerne signalere i din indretning? 

Dét håber jeg et bord kan inspirere flere med at finde svaret på.

Sofus Skram

Et bord