Produktinformation

Produkternes væsentlige egenskaber og information oplyses på hjemmesiden et-bord.dk. Hvis du vil have mere information omkring produkterne eller har andre spørgsmål bedes du rette henvendelse til os på mail. Dette kan gøres på sofus@et-bord.dk

 

Priser

Alle priser stående på et bord’s hjemmeside er kun gældende på bestillingdagen. Priserne kan derfor ændres løbende. Ved handel af et produkt hos et bord bliver køber faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt et bord accepterer ordren. Alle priser er inklusiv moms.

 

Bestilling & Betaling

Ved en præsentation med et produkt sammen med en pris på et-bord.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra et-bord.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til et-bord.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.

Ved køb og betaling af et produkt bedes du indtaste kort- og kontooplysninger. Disse oplysninger bliver sendt i krypteret form, gennem vores SSL-forbindelse (Secure Sockets Layer), direkte til PBS. Det er kun dig og PBS, der kan læse dette. Derfor er der ingen trediepart, der ser eller gemmer oplysninger om dig.

Beløbet ved betaling trækkes fra din konto så snart varen afgår fra et bord’s lager.

 

Levering

Leveringstiden er ca. 5-6 uger, da vi først producerer på bestilling. Levering foregår via os selv eller fragtmand og leveres til kantsten på privatadresse. Levering aftales yderligere efter bestilling.
Der kan forekomme force majeure. 

 

Reklamation

Ved en eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal køber have opdaget manglen og meddelt dette til et-bord.dk senest dagen efter overdragelse af varen hos køber. Hvis ikke dette er gjort mister køber sin ret til at påråbe sig manglen. Køber bedes angive og vis, hvori manglen består.

 

Fortrydelsesret

Hvis køber har fortrudt sit køb, skal dette meddeles inden 14 dage efter levering. Herefter tilbagebetaler et-bord.dk det modtagende beløb.

Varer der bliver returneret UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering af vores møbler bedes du bruge Post Danmark eller Danske Fragtmænd, da det her er muligt at spore varen hvis den skulle blive væk. Køber betaler selv for omkostningerne for returnering. Du bør sende varen forsvarligt emballeret og vedlægge en kopi af fakturaen inklusiv en note, hvori der tydeligt står du vil gøre brug af fortrydelsesret og ønsker at få tilbagebetalt varens pris + en underskrift. Kontakt os på sofus@et-bord.dk, hvis du ønsker at returnere.

Et bord betaler de modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

 

Forbehold for fejl & ændringer

Vi forbeholder os retten til at ændre og opdatere regler og betingelser for denne wepshop. Samtidig forbeholder et bord sig ret til at ændre eventuelle fejl eller mangler. Det er derfor vigtigt, at du jævnligt holder dig opdateret på, hvilke regler der gælder.