BORDBEN/STEL TIL SPISEBORD

Hos et bord er vi specialister i stel. Vi laver håndlavede bordben og stel til spiseborde af absolut højeste kvalitet i et tidsløst design. Alle vores stel er designet og produceret på vores værksted i Aalborg.

Vi ved godt du ikke bare vil have klodser..

Tilbage i 2016 var vi selv dem, der ikke kunne finde bordben vi var tilfredse med. Alt for mange masseproducerede ben, der mindede mere om plastik end stål, og som så billige ud. 

I de efterfølgende år blev et bord skabt med henblik på netop at ære den kvalitet og design som ethvert spisebord bør have. Derfor hjælper vi gerne med at lave dit næste spisebord. 

Bordben eller stel til spisebord?

Hos et bord kan du finde bordben til alle typer borde. Vi kan se, hvor mange der efterspørger custom made bordben af højeste kvalitet til DIY spiseborde.   

Hvorfor skifte dit sofabord eller spisebord helt ud, når det kan få nyt liv med et håndlavet stel. Med bordben eller stel som det bærende element i et bord ændres designet og udtrykket fuldstændigt, når du skifter dette. 

Da vi producerer alt selv kan du både få stel i et helt råt look, med eller uden lakering, eller de flotteste producerede i behandlet og malet enten sort, natursort eller hvid.

Hvilket stel passer til dig?

Vi kan lave stort set alle typer ben, og det kan være meget individuelt hvad der passer bedst til dit spisebord. Alt lige fra skrå ben, skrå stolpe, krydsstel, rammestel, trapezstel og trekantstel er eksempler på bordben vi kan producere i sort stål på vores værksted i Aalborg.

Ydermere kan vi med en uddannet smed i teamet ikke mindst producere et komplet bordstel med en hel ramme, hvor bordpladen kan ligge enten nede i eller ovenpå, som er meget populært i den moderne indretning. 

Kontakt os her og fortæl os lidt mere om, hvordan dit projekt ser ud.